Trgovina

Stroji

Varilnik Protea 650:
- minimalna investicija
- potrošnja samo 1200W(max.), 10x manšja potrošnja od VF varilikov
- hitro i precizno varenje
- idealna pri pomanjkanju prostora, prenosna, samo 70kg, na koleščkih
- enostavna za delo, demonstracija v 1 minuti
- varenje cerad, mesha i vseh vrst materijala ki vsebuje PVC
- bez dragih potrošnih delov
Varilnik Protea 650: – minimalna investicija – potrošnja samo 1200W(max.), 10x manšja potrošnja od VF varilikov – hitro i precizno varenje – idealna pri pomanjkanju prostora, prenosna, samo 70kg, na koleščkih – enostavna za delo, demonstracija v 1 minuti – varenje cerad, mesha i vseh vrst materijala ki vsebuje PVC – bez dragih potrošnih delov
Nakup - 3.750,00 €

Laserski merilnik SPIKE

Spike je pametna rešitev za lasersko merjenje za vse vrste industrij in profesionalno uporabo ter prinaša nove funkcije na vaš pametni telefon ali tablični računalnik tako, da ga pretvori v močno merilno rešitev. S storitvijo Spike lahko strokovnjaki prihranijo dragoceni čas in denar, merijo na varni razdalji in dostopajo do težko dostopnih območij, tako da fotografirajo.

Spike vam omogoča merjenje in iskanje predmeta preprosto s fotografiranjem s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Na tej fotografiji lahko zajemate meritve v realnem času, vključno z območji, višinami, razdaljami med dvema točkama in lokacijo GPS.

Laserska naprava Spike deluje z obema pametnima telefonoma in tabličnim računalnikom Apple iOS in Google Android ter je na voljo s tremi različnimi možnostmi namestitve. Laserska naprava Spike se pari s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom prek povezave Bluetooth. Laserski daljinomer Spike deluje skupaj s fotoaparatom pametnega telefona ali tabličnega računalnika, GPS-om, kompasom in internetno povezavo.

Spike vam daje prilagodljivost za merjenje iz mobilne aplikacije Spike ali Spike Cloud. Spike Cloud vam omogoča pregledovanje, merjenje, izvoz in skupno rabo vaših fotografij in meritev z vašega namizja. Cloud Spike ponuja vrhunske funkcije, kot so možnosti izvoza za združljivost z oblikovanjem tretjih oseb in CAD-paketov, dodajanje opomb na slike in napredna organizacija map.

Spike podpira tudi projektiranje, arhitekturo, inženiring, gradnjo in programsko opremo GIS, vključno z zbirko za ArcGIS, Survey123 za ArcGIS, AutoCAD, Revit, ARCHICAD, Adobe Illustrator, CorelDraw in Flexi.
Spike je pametna rešitev za lasersko merjenje za vse vrste industrij in profesionalno uporabo ter prinaša nove funkcije na vaš pametni telefon ali tablični računalnik tako, da ga pretvori v močno merilno rešitev. S storitvijo Spike lahko strokovnjaki prihranijo dragoceni čas in denar, merijo na varni razdalji in dostopajo do težko dostopnih območij, tako da fotografirajo. Spike vam omogoča merjenje in iskanje predmeta preprosto s fotografiranjem s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Na tej fotografiji lahko zajemate meritve v realnem času, vključno z območji, višinami, razdaljami med dvema točkama in lokacijo GPS. Laserska naprava Spike deluje z obema pametnima telefonoma in tabličnim računalnikom Apple iOS in Google Android ter je na voljo s tremi različnimi možnostmi namestitve. Laserska naprava Spike se pari s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom prek povezave Bluetooth. Laserski daljinomer Spike deluje skupaj s fotoaparatom pametnega telefona ali tabličnega računalnika, GPS-om, kompasom in internetno povezavo. Spike vam daje prilagodljivost za merjenje iz mobilne aplikacije Spike ali Spike Cloud. Spike Cloud vam omogoča pregledovanje, merjenje, izvoz in skupno rabo vaših fotografij in meritev z vašega namizja. Cloud Spike ponuja vrhunske funkcije, kot so možnosti izvoza za združljivost z oblikovanjem tretjih oseb in CAD-paketov, dodajanje opomb na slike in napredna organizacija map. Spike podpira tudi projektiranje, arhitekturo, inženiring, gradnjo in programsko opremo GIS, vključno z zbirko za ArcGIS, Survey123 za ArcGIS, AutoCAD, Revit, ARCHICAD, Adobe Illustrator, CorelDraw in Flexi.
koledar celoletno 2019 - 1.
Belokranjski koledar – cena 6 €
Nakup - 550 €
ure
ure_1
Izdelujemo unikat stenske ure. Motiv si lahko poiščete v naši galeriji, ali nam pošljete svojega.

Velikost: 32x32 cm
Cena: 35€

Primerno za poslovna darila, možna je izdelava večjih količin.

Unikat stenske URE

Izdelujemo unikat stenske ure. Motiv si lahko poiščete v naši galeriji, ali nam pošljete svojega. Velikost: 32×32 cm Cena: 35€ Primerno za poslovna darila, možna je izdelava večjih količin.
škatla-za-vino
Darilna embalaža – cena 15€
koledar celoletno 2019 - 3
Belokranjski koledar – cena 6 €
belokranjske_slike
koledar celoletno 2019 - 2
Belokranjski koledar – cena 6 €
slike_sestavljene
vitamin_d3
Vitamin D3 – Čudežni rezultati zdravljenja z ekstremno visokimi odmerki sončnega… Jeff T. Bowles Knjiga Vitamin D3 vam pove natančne rezultate eksperimenta avtorja, katerim nevarnostim se izogniti in tudi enostavno razloži novo teorijo, ki predlaga, kako naj bi terapija z visokimi dozami vitamina D3 pomagala preprečiti in ozdraviti vse epidemije bolezni in zdravstvenih stanj, ki nas morijo od leta 1980 naprej. Cena 19 € + ptt