Raslinjaki

ss1 800x800 1
KODA : gorazd 5 = 5% popusta
ali
DARILO: namakalni sistem, primeren vaši dimenziji rastlinjaka.
KODA : gorazd 5 = 5% popusta ali DARILO: namakalni sistem, primeren vaši dimenziji rastlinjaka.

Vrtni rastlinjak «Strelka3» je namenjen za ustvarjanje mikroklime, ugodne za gojenje vrtnih kultur na vrtičkih in majhnih posestvih. Rastlinjak je lahko različnih dolžin, odvisno od zahtev kupca. Z nakupom dodatnih paketov s segmenti za podaljšanje lahko osnovno dolžino 2m podaljšate in si tako zagotovite potrebno dolžino rastlinjaka.

Površina pokritih tal je odvisna od dolžine. Višina postavljenega ogrodja rastlinjaka – 2,4 m. Ogrodje rastlinjaka je izdelano iz pocinkanega železa in se ga sestavi s pomočjo vijakov in matic. Rastlinjak ne potrebuje temeljev.

Vrtni rastlinjak v tla pritrdimo tako, da zakopljemo posebne konce ogrodja. Pakiranje vključuje vse, kar potrebujete za montažo zasteklitve. Rastlinjak po naročilu kupca sestavimo z zasteklitvijo. Rastlinjak ima dve odprtini za vrata na nasprotnih čelnih straneh in v vsaki odprtini za vrata ima vrata in prezračevalno okno. Na obokih so zasnovane odprtine za pritrditev dodatnega bočnega) prezračevalnega okna. Rastlinjak po naročilu kupc sestavimo z bočnimi prezračevalnimi okni.

Struktura je izdelana iz robustnih jeklenih profilov 60×20 mm. Rastlinjak se lahko razširi na razdaljo 2 metra – nakup podaljškov po 2m

Prednosti:

– Visoka kvaliteta izdelkov proizvajalca z 20-letno tradicijo (ruski proizvod)
– Primeren za gojenje višjih rastlin
– Zelo močna in vzdržljiva konstrukcija
– Dolga življenjska doba
– Brez vzdrževanja – pocinkana konstrukcija
– Odlične izolacijske lastnosti
– Garancija na polikarbonatne plošče 10 let
– Odporen je na ekstremne snežne razmere – do 450 kg / m2.! 
– MODEL: STRELKA3 Rastlinjak – TERMO – ISO certifikat

 

KVALITETNO

Kakovostni rastlinjaki, narejeni v Rusiji, zagotavljajo vrhunsko in stabilno jekleno konstrukcijo ter 10 letno garancijo na polikarbonat. Vrhunska izdelava rastlinjaka vam omogoča, da boste imeli svežo in domačo zelenjavo vedno pri roki. 

PREPROSTO

Ne skrbite glede dolgih ur ali dni zahtevne montaže – večina naših modelov ima varjene oblike, zato je čas potreben za montažo zmanjšan na minimum.

PRAKTIČNO

Za sestavo naših rastlinjakov ne potrebujete trdnih betonskih temeljev. Enostavno skopljite jarek v zemljo in nato vanj postavite jekleno konstrukcijo rastlinjaka. Po potrebi lahko rastlinjak podaljšate z nakupom podaljška ali ga preprosto prestavite drugam.

TRAJNO

Zasnova rastlinjakov je zasnovana tako, da preprečuje visoke snežne obremenitve in neugodne vremenske razmere. Struktura je popolnoma prekrita z visokokakovostnim polikarbonatom z UV-filtrom.